Home » Recepten » Recept Wilde eend

Recept Wilde eend

Recept Wilde eend

Recept Wilde eend met aardappelmousseline, geroosterde appel en peer em jus van cranberries

Voorgerecht:

Wagyu carpaccio met gebakken paddestoelen, peccorino, spinaziesalade en Balsamico vinaigrette

Ingrediënten:

Wagyu carpaccio, gemengde paddenstoelen, peccorino kaas, verse spinazie, balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout (de hoeveelheden staan in het recept bij de box)

Bereiding:

Ontdooi de carpaccio en leg deze op een bord. meng de Balsamicoazijn met zout en peper. Laat dit 15 minuten staan zodat het zout en de peper goed op kunnen lossen... (de volledige bereidingwijze staat in het recept bij de box)

 

Hoofdgerecht:

Wilde eend met aardappelmousseline, geroosterde appel en peer en jus van cranberries

Ingrediënten:

Hele eend, olijfolie, zout, peper, aardappels, roomboter, kookroom, appeltjes, peren, cranberries, wildfond (de hoeveelheden staan in het recept bij de box)

Bereiding:

Dep de eend droog een laat deze 30-45 minuten op temperatuur komen. Smeer de eend in met olijfolie, zout en peper. Verwarm de oven voor op 200 graden. Rooster de eend 15 minuten om kleur te krijgen... (de volledige bereidingswijze staat in het recept bij de box)

 

Nagerecht:

Trifle van pure chocolade met kaneelroom, stroopwafelkruim en sinaasappel

Ingrediënten:

Pure chocolade, eidooiers, eiwitten, suiker, slagroom, sinaasappels, kaneelpoeder, stroopwafel

Bereiding:

Zet een steelpan met een laag water op het vuur en zet op de staalpan een kom met daarin de pure chocolade 9in stukjes gebroken) en smelt de chocolade. Als de chocolade gesmolten is, haal de kom van de pan. Sla de slagroom samen met de suiker en de sinaasappelrasp...(de volledige beschrijving staat in het recept bij de box)

 

 

 

 

 

gratis thuisbezorgd

instructies bij ieder recept

het beste kwaliteitsvlees

de mooiste menu's, 3 gangen

Design by Crivex | Powered by Lightspeed