Home » Recepten » Recept Pot Roast

Recept Pot Roast

Recept Pot Roast

Chuck pot roast met gepofte kriel en knoflook, spruitjes, geroosterde uien en mosterdjus

Voorgerecht:

Gerookte eendenborst met aardappelmousseline, granaatappel, winterpostelein en venkelsalade, walnoot en jus van Ketellapper

Ingrediënten:

Eendenborst, aardappels, roomboter, zout, peper, granaatappel, winterpostelein, venkel, walnoot, ketellapper (de hoeveelheden vindt je in het recept bij de box)

Bereiding:

Zet voor de aardappelmousseline de geschilde aardappels met zout in koud water op. kook de aardappels gaar en giet ze af. Stoom ze goed droog en stamp ze met de roomboter, zout en peper tot een puree. Wrijf de puree door een zeef voor de mousseline. breng op smaak met extra boter of een scheutje melk. Maak de granaatappel schoon door hem te ..... (de volledige bereiding vindt je in het recept bij de box)

Hoofdgerecht:

Chuck pot roast met gepofte kriel en knoflook, spruitjes, geroosterde uien en mosterdjus


Ingrediënten:

Chuck roast, Mafia coffee rub, krielaardappel, knoflook, spuitjes, rode uien, runderfond, mosterd, boter, olijfolie, peper, en zout. (de juiste hoeveelheden staan in het recept bij de box)

Bereiding:

Laat de chuck roast in de koelkast ontdooien. Smeer de roast in met Mafia Coffee rub, zout, peper en olijfolie. Wikkel de roast in aluminiumfolie en laat deze 24 uur marineren in de koelkast... (de volledige beschrijving vindt je in het recept bij de box)

Nagerecht:

Carrot cake met limoen, walnoot en kletskoppenkruim

Ingrediënten:

Suiker, eieren, zonnebloemolie, bloem, kaneelpoeder, zout, bakpoeder, wortelrasp, roomkaas, boter, vanillesuiker, poedersuiker.. (de volledige lijst en de hoeveelheden staan in het recept bij de box)

Bereiding:

Klop de eieren, kaneel, zout en de suiker met elkaar tot een luchtig geheel. Voeg nu bloem en bakpoeder rustig toe en meng de zonnebloemolie er doorheen. Spatel als laatste... (de volledige beschrijving vindt je in het recept bij de box)

gratis thuisbezorgd

instructies bij ieder recept

het beste kwaliteitsvlees

de mooiste menu's, 3 gangen

Design by Crivex | Powered by Lightspeed