Home » Recepten » Recept Picanha

Recept Picanha

Recept Picanha

Recept Picanha met aspergetips en gepofte tomaat

Voorgerecht:


Pulled pork met pastinaakcréme, zoetzure rodekool salade, lttle gem en appel-mosterd vinaigrette

Ingrediënten:

Pulled pork, pastinaak, kookroom, roomboter, rode kool, suiker, little gem, granny smith, appelsap, grove mosterd, olijfolie, zouten en peper. (de hoeveelheden staan in het recept bij de box)

Bereiding:

Schil voor de pastinaakcréme de pastinaak en kook deze gaar met kookroom, roomboter, water, zout en peper. Als de pastinaak gaar is, afgieten op een zeef. Maak met behulp van een staafmixer een gladde créme van de pastinaak en voeg wat kookvocht toe om de créme mooi glad te maken. Kook van de azijn, suiker en één deciliter water een zoet mengsel en laat dit afkoelen. Rasp de rode kool fijn.... (de volledige bereiding vindt u in het recept bij de box)

Hoofdgerecht:


Picanha met geroosterde roseval aardappelen,  aspergetips, courgette, gepofte tomaat en jus van knoflook en rozemarijn (De hoeveelheden staan in het recept bij de box)

Ingrediënten:

Picanha, roseval aardappelen, aspergetips, courgette, cherrytomaat, knoflook, rozemarijn, roomboter, olijfolie, zout en peper.

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden. haal de picanha uit de verpakking en laat het 30 minuten rusten. Rooster de picanha in de pan en breng op smaak met zout en peper. Plaats de picanha op een rooster en gaar deze in de oven, ongeveer 25-35 minuten. Snij de roseval aardappel in stukjes en kook deze beetgaar af in water met zout.. (de volledige bereiding vindt u in het recept in de box)

Nagerecht:

Cheesecake met Bastogne, witte chocolade, bosbessen en zoute caramel

Ingrediënten:

roomkaas, limoen, eieren, eierdooiers, suiker, vanillestokje, Bastognekoek... (de volledige lijst en de hoeveelheden staan in het recept bij de box)

Bereiding:

Zet voor de zoute caramel de suiker op in een schoon klein pannetje. Karamelliseer hierin de suiker en zodra de karamel mooi van kleur is blus deze af met kookroom. Laat de karamel 10 minuten koken en voeg een theelepel zout toe. Maal voor de bodem van de taart de bastognekoeken helemaal fijn en vermeng dit met de gesmolten boter. Bekleed de taartvorm...(de volledige beschrijving staat in het recept bij de box)

gratis thuisbezorgd

instructies bij ieder recept

het beste kwaliteitsvlees

de mooiste menu's, 3 gangen

Design by Crivex | Powered by Lightspeed