Home » LeBox Kerstboxen

LeBox Kerstmenu's

Kerstbox 2017, gratis bezorgd bij  je thuis

Wij hebben een aantal fantastische kerstboxen voor u samengesteld. Met vlees van de allerbeste kwaliteit, het recept van chef Sylvia en bereidingsinstructies. De overige boodschappen doe je zelf met de boodschappenlijst die wij je sturen.

Neem een kijkje en u kunt deze makkelijk en snel online bestellen. Chef Sylvia Fransen ontwikkelde vier kerstmenu's, zoals ze die in een resaturant op de kaart zou willen zetten. De kerstbox met picanha bijvoorbeeld, is een feest van smaak. En die smaken zijn optimaal op elkaar afgestemd. Dit is de kerstbox voor de bourgondische liefhebber. Denk ook aan de kerstbox Wilde eend. Ook de kerstbox Pot roast is culinair, bourgondisch, en geschikt voor vier personen.

Onze kerstbox is als een maaltijdbox met uitsluitend het kwaliteitsvlees, de recepten en de bereidingsmethode. Je hoeft geen abonnement af te sluiten. Het uitmuntende vlees is van Beef&Steak.

Vragen over de kerstbox?

Als je vragen hebt over de kerstboxen, neem dan contact met ons op via e-mail: info@beefensteak.nl, of telefonisch via: 0172-577260.

gratis thuisbezorgd

instructies bij ieder recept

het beste kwaliteitsvlees

de mooiste menu's, 3 gangen

Design by Crivex | Powered by Lightspeed