Kerstrecept voor vier personen

  • Geplaatst op
  • Door Sylvia

Recepten vind je overal, maar niet voor een driegangen kerstdiner. En dat voor vier personen, ontwikkeld door een ervaren chef-kok.

Voor LeBox ontwikkelde ik vier van deze menu's. Je hebt niet alleen vier recepten, voor iedere gang eentje, de smaken moeten elkaar ook aanvullen. Eerlijk is eerlijk, daar heb je ervaring voor nodig, Recepten moet je ook altijd testen, dat doe ik ook met mijn eigen recepten. Zelf gebruik ik geen internetrecepten omdat ik er niet op kan vertrouwen dat de smaken werkelijk in balans zijn. Ik bedenk mijn recepten liever zelf. Als gepassioneerde bourgondiër zie ik ideeën voor een recept in beelden voor me als ik met bijvoorbeeld lamsschenkel een menu ga bedenken. Ik proef hoe de smaken op elkaar aansluiten, in gedachten. Dan ga ik testen om de puntjes op de i te zetten. Ik ben blij dat ik dat deze kerst voor jullie heb mogen doen!

gratis thuisbezorgd

instructies bij ieder recept

het beste kwaliteitsvlees

de mooiste menu's, 3 gangen

Design by Crivex | Powered by Lightspeed