Je kerstdiner is al helemaal geregeld

  • Geplaatst op
  • Door Chef Sylvia
Je kerstdiner is al helemaal geregeld

Stel je voor: geen stress meer in de voorbereiding van je kerstmenu. Het recept, het beste vlees in één box bij je thuis. De overige boodschappen, die goed verkrijgbaar zijn, doe je zelf.

Hoi! Mijn naam is Sylvia en ik ben de chef van LeBox. Mooie culinaire recepten ontwikkelen voor een verassend diner is mijn passie. En dat met mooie ingredienten zonder moelijk te willen doen. Kijk maar eens naar de vier kerstrecepten die ik heb ontwikkeld, er zit zeker iets voor je bij. Ik ben uitgegaan van klassieke gerechten, die ik heb aangevuld met creatieve smaken en bijgerechten zodat je diner echt helemaal van deze tijd is.

gratis thuisbezorgd

instructies bij ieder recept

het beste kwaliteitsvlees

de mooiste menu's, 3 gangen

Design by Crivex | Powered by Lightspeed